Diensten

In het kort…

Advies
Wat komt er kijken bij het realiseren van een professionele website? Hoe ziet een succesvolle website er uit ? Hoe kun je het internet optimaal inzetten binnen de bedrijfsvoering ? Kit D-Zine kan u helpen bij het verkrijgen van antwoorden op bovenstaande vragen.
Lees meer…

Bouw en Realisatie
Onze portfolio spreekt voor zich… Kit D-Zine heeft het allemaal al een keer gerealiseerd. Vanzelfsprekend kunnen wij uw concept, layout en navigatiestructuur verzorgen. Naast grafische vormgeving en fotografie, kan Kit D-Zine ook de teksten voor uw website verzorgen. Dit loopt uiteen van het bewerken van bestaande teksten tot aan het schrijven van compleet nieuwe teksten.
Lees meer…

Onderhoud
Kit D-Zine biedt haar klanten 3 mogelijkheden een website te onderhouden:

  • Middels een Content Management Systeem [CMS Modules]
  • Door Kit D-Zine volgens de exacte wensen van de klant
  • Of door middel van eigen updates via FTP

Lees meer…

Domeinen
Voor registratie of verhuizing van een domein bent u bij Kit D-Zine aan het goede adres. Als technisch contactpersoon voor het domein bent u bij ons verzekerd, dat uw aanvragen en wijzigingen snel en accuraat worden uitgevoerd.
Lees meer…

Email
Indien uw domein in de aan ons gerelateerde nameservers staat heeft u zonder bijkomende kosten een ongelimiteerd aantal email adressen tot uw beschikking. U kunt voor @uwdomeinnaam.nl alles zetten wat u wilt, wij zorgen ervoor dat de email voor elk specifiek email adres daar aankomt waar u wilt. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.
Lees meer…

In het kort…

Hosting
Door ons gehoste websites kunnen profiteren van: maximale en snelle bereikbaarheid, gebruikersvriendelijke content management systemen [ CMS Modules ] en maatwerk database toepassingen.
Lees meer…

Integratie
Onder integratie verstaan wij de implementatie van uw softwarematige oplossingen gekoppeld aan onze internetgerelateerde processen. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een voorraadbeheersysteem welke gekoppeld is aan een online winkel; alle geleverde bestellingen via uw shop worden zowel in uw backoffice systeem als op de site aangepast.
Lees meer…

Fotografie
Foto’s kunnen uw teksten illustreren en ondersteunen. Niet alleen kunnen foto’s voor afwisseling en verlevendiging zorgen, foto’s hebben ook een belangrijke functie. Foto’s van uw producten of diensten, bedrijfsomgeving of recente projecten kunnen een belangrijke schakel vormen in de communicatie met uw doelgroepen.
Lees meer…

Tekstschrijven
Het tekstschrijven en het juist plaatsen van afbeeldingen geoptimaliseerd voor het internet blijkt toch vaak een vak apart. De bedoeling is immers de aandacht van de website bezoeker te trekken en deze vast te houden, zodat de bezoeker gemotiveerd wordt om verder te lezen.
Lees meer…

SEO & Vindbaarheid
De meest eenvoudige manier om een betere vindbaarheid te garanderen is aanmelding bij de [ belangrijkste ] zoekmachines. Hiermee geeft u aan dat uw website op het internet aanwezig is. Na de aanmelding van uw site, wordt deze over het algemeen, na ongeveer een 4-tal weken gevonden in de zoekmachines. U bent echter niet verzekerd van de notering en positie in de zoekresultaten.
Lees meer…