Hosting

Door ons gehoste websites kunnen profiteren van:

  • Maximale en snelle bereikbaarheid
  • Gebruiksvriendelijke Content Management Systemen (CMS)
  • Maatwerk database toepassingen

Maximale en snelle bereikbaarheid
Onze internet servers worden door ons zelf samengesteld en beheerd, zodat ze voldoen aan onze hoge eisen. Overbodige programmatuur is niet aanwezig, waardoor de efficiëntie maximaal is.

De servers staan in Son in een professionele server ruimte, direct aangesloten op een redundant uitgevoerde internet backbone van 100 MBit. Deze ruimte is beveiligd tegen alle mogelijke invloeden van buitenaf zoals brand, stroomuitval, diefstal, etc.

Door Kit D-Zine gehoste websites zijn hierdoor optimaal én 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar op internet.

Gebruiksvriendelijke Content Management Systemen (CMS)
In de afgelopen jaren hebben wij op onze servers verschillende applicaties ontwikkeld ten behoeve van interactiviteit op internetsites. Deze applicaties hebben één kenmerk gemeen: de website-eigenaars kunnen zelf op eenvoudige wijze hun website overal on-line onderhouden.

Alle op onze servers gehoste internetsites kunnen van deze applicaties gebruik maken.

Maatwerk database toepassingen
Het is mogelijk databases op onze webservers te plaatsen. Deze kunnen beheerd worden middels bovengenoemde CMS modules. Het uitwisselen van data tussen databases op onze webservers en databases op andere locaties behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De gekozen oplossing en techniek is daarbij altijd toegespitst op de specifieke situatie van de klant.

Bent u geïnteresseerd in een (maatwerk) offerte en / of een gesprek, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het ontwikkelen van een voor u perfecte site of internetoplossing.