SEO & Vindbaarheid

De meest eenvoudige manier om een betere vindbaarheid te garanderen is aanmelding bij de (belangrijkste) zoekmachines. Hiermee geeft u aan dat uw website op het internet aanwezig is. Na de aanmelding van uw site, wordt deze over het algemeen, na ongeveer een 4-tal weken gevonden in de zoekmachines. U bent echter niet verzekerd van de notering en positie in de zoekresultaten.

Een stap verder is het uitkiezen van zoekwoorden waarop u gevonden wil worden… en belangrijker nog, zoekwoorden toe te passen waar uw doelgroep op zoekt. Wij zorgen ervoor dat uw website met deze zoekwoorden geoptimaliseerd word. Na aanmelding zal uw site hierdoor een hogere notering krijgen in de verschillende zoekmachines. Zo kunt u op meerdere zoektermen gevonden worden dan bijvoorbeeld alleen uw bedrijfsnaam.

In de meest gedetailleerde variant zorgen wij ervoor dat uw zoekwoorden ook worden geplaatst op strategisch belangrijke plaatsen in uw site, zoals bijvoorbeeld als alternatieve tekst bij afbeeldingen.

Een onderzoek naar de juiste zoekwoorden is dan wel een vereiste.

KIT D-Zine heeft een ruime ervaring op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, ook wel seo genoemd, een afkorting van Search Engine Optimization. Wij ondersteunen u graag bij de optimalisatie van uw website.

Bent u geïnteresseerd in een (maatwerk) offerte en / of een gesprek, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het ontwikkelen van een voor u perfecte site of internetoplossing.