Partners

Kit D-Zine sinds 2000 gespecialiseerd in internetservices. Over de jaren heen hebben via diverse partnerships nieuwe producten en diensten verworven, waarmee ons onderlinge dienstenpakket is uitgegroeid tot een van de meest diverse in de regio. Diensten die wij graag aan u leveren ten behoeve van een betrouwbaar ontwikkelde en gehoste website.

 • Signet Breedband
  Betrouwbaarste serverruimtes in Eindhoven en omgeving. Onze eigen co-located internetservers zijn geplaatst in de serverruimtes van Signet Breedband, welke te allen tijde beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf, zowel fysiek als digitaal. In Signet hebben wij een betrouwbare, deskundige en -even zo belangrijk- lokaal gevestigde partner gevonden die ons op vele vlakken ondersteund in het leveren van digitale diensten en producten. Een betrouwbare en geavanceerde hostingpartner die ook nog eens altijd persoonlijk klaar staat voor vragen van ons en onze klanten. De ideale partner op de digitale snelweg!
 • Artifakt
  Artifakt is een multimedia specialist die een veelomvattend dienstenpakket biedt op het gebied van medische multimedia. Het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites en het uitvoeren van projecten op het gebied van medische beeldregistratie en beeldverwerking is onze specialiteit. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en stemmen wij af op uw wensen.
 • Cube Six
  IT is voor veel ondernemers noodzakelijk kwaad. Snappen we helemaal. Je wilt geen ingewikkeld gedoe. Je wilt snel internet. De mail moet het doen. Je bestanden moeten goed beveiligd zijn. Je collega’s moeten thuis toegang hebben tot de server. En zo heb je zelf vast nog een heel lijstje met IT-wensen.

  Het zijn allemaal zaken (en soms uitdagingen) die je gewoon goed geregeld wilt hebben. En het liefst op een praktische manier, voor jezelf en voor je personeel.

  Laten we bij Cubesix nu eens precies met IT omgaan op een manier die veel mkb-ondernemers aanspreekt. We maken het laagdrempelig en begrijpelijk voor je.

 • Digi-Z Reclamestudio
  Al 20 jaar is studio Digi-Z het alternatief voor de vaak dure reclamebureaus. Als eenmanszaak zijn de lijntjes kort. No nonsense en laagdrempelig. We proberen voor iedereen een passende ontwerp te realiseren, waarbij het doel bereikt kan worden. Daar genieten we samen van!
 • Empowermen
  Een eigenzinnig Webontwerpbureau! Opgericht in 2007 om zo goed mogelijk in te spelen op de behoefte van het MKB om hun webprojecten te realiseren. Wij weten hoe belangrijk de klant is voor uw bedrijf en begrijpen ook goed hoe daarmee om te gaan op het gebied van internet.
 • Microsoft : Certified Business Solutions Partner
  Als partner van het Microsoft Business Network kunnen wij steunen op producten en diensten die door diverse conculega bedrijven ontwikkeld worden middels Microsoft enabled platforms en systemen. Een netwerk waar de leden op elkaar kunnen vertrouwen, omdat de aangedragen oplossingen allen volgens dezelfde eisen en wensen ontwikkeld worden. Hierdoor kunnen wij naar onze klanten sneller reageren, op vele kosten besparen maar ook een differentiatie bewerkstelligen als het gaat om divers gestandaardiseerde netwerk gerelateerde oplossingen.
 • YourHosting
  Kit D-Zine is officiëel reseller van verschillende diensten en producten van Yourhosting gevestigd te Zwolle. Yourhosting is een jong, snelgroeiend, klantvriendelijk en dynamisch bedrijf met 65 medewerkers en ruim 160.000 klanten. De helpdesk- en salesafdeling bestaat uit 16 gemotiveerde en professionele medewerkers die binnen 24 uur antwoord geven op alle vragen. Vanzelfsprekend dat wij hen graag als partner hebben.