Bouw & Realisatie

Kit D-Zine realiseert sinds 2000 professionele websites. Onze portfolio spreekt voor zich: websites, shops, intranet, bedrijfspresentaties, screensavers, emailpresentaties, Kit D-Zine heeft het allemaal al een keer gerealiseerd.

Vanzelfsprekend kunnen wij uw concept, layout en navigatiestructuur verzorgen. Naast grafische vormgeving verzorgt Kit D-Zine ook uw teksten. Dit loopt uiteen van het bewerken van bestaande teksten tot aan het schrijven van compleet nieuwe teksten. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de vindbaarheid van uw site in de zoekmachines.

Of u nu alleen onze technische kennis wilt gebruiken, of ook onze creativiteit, Kit D-Zine is de ideale partner op het gebied van professionele contentrealisatie.

Naast webdesign ook webdevelopment
Naast vormgeving verzorgen wij ook de techniek achter uw website. De technische kennis van onze studiomedewerkers en programmeurs stelt ons in staat om de specifieke kenmerken en wensen van uw onderneming te vertalen naar elke internetoplossing.

Bij de ontwikkeling van uw website kunnen onze ontwikkelaars kiezen uit standaardoplossingen, bijvoorbeeld onze diverse CMS modules. Daarnaast heeft Kit-D-Zine ook een ruime ervaring op het gebied van maatwerk voor haar klanten.

Een groot aantal reclame- en communicatie- bureau’s, welke zelf vormgeving verzorgen, maken gebruik van onze technische kennis en diensten om site en andere internet gerelateerde producten voor hun klanten te realiseren.

Bent u geïnteresseerd in een (maatwerk) offerte en / of een gesprek, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het ontwikkelen van een voor u perfecte site of internetoplossing.