Advies

Wat komt er kijken bij het realiseren van een professionele website ? Hoe ziet een succesvolle website er uit ? Hoe kun je het internet optimaal inzetten binnen de bedrijfsvoering ?

Kit D-Zine kan u helpen bij het verkrijgen van antwoorden op bovenstaande vragen. Wij kunnen u adviseren over het inzetten van internet in de breedst mogelijke zin. Samen met u kijken we naar uw bedrijfsactiviteiten en de mogelijkheden om uw online succes te vergroten.

Door onze ruime ervaring op het gebied van internet, websites en e-commerce, kunnen wij u voorzien van een passend advies over uw online vraagstukken.

Veel bedrijven hebben in het verleden een site laten ontwikkelen op basis van hun bedrijfsbrochure. Over het effect dat een internetsite kan hebben is nooit op een strategische manier nagedacht. Kit D-Zine brengt hier voor u verandering in door gestructureerd een onafhankelijk vooronderzoek te doen, waarin de randvoorwaarden voor de voor u optimale internetsite worden onderzocht en omschreven. Wij kijken hierbij vooral hoe het internet gebruikt kan worden als strategisch middel bij uw in- en externe communicatie.

Bent u geïnteresseerd in een (maatwerk) offerte en / of een gesprek over een dergelijk vooronderzoek, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het ontwikkelen van een voor u perfecte website.