Email

Email afhandeling & POP-mailboxen
Indien uw domein in de aan ons gerelateerde nameservers staat heeft u zonder bijkomende kosten een ongelimiteerd aantal email adressen tot uw beschikking.

Ongelimiteerd aantal email adressen
U kunt voor @uwdomeinnaam.nl alles zetten wat u wilt, wij zorgen ervoor dat de email voor elk specifiek email adres daar aankomt waar u wilt. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Hiervoor maken wij gebruik van mail forwarding, dat wil zeggen dat de mail voor het gewenste email adres doorgestuurd wordt naar uw eigen reeds bestaande emailadres(sen).

Heeft u nog geen bestaande mailbox?
Ook dat is geen probleem. Kit D-Zine kan voor u een POP-mailbox aanmaken. Een POP-account is de elektronische postbus waarin uiteindelijk de binnenkomende email terecht komt. Email die voor u bestemd is wordt opgeslagen op een mailserver totdat u deze op gaat halen. U haalt de binnengekomen email op met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Met een POP-mailbox krijgt u uw eigen email account met 100 MB opslagruimte voor het ontvangen van email berichten. Optioneel kunt u uw opslagruimte uitbreiden.

Heeft u een eigen mailserver ?
Als u een eigen mailserver heeft dan maakt deze in de regel gebruik van het SMTP Protocol. Email bestemd voor @uwdomeinnaam.nl kan dan op verschillende manieren worden afgehandeld.

  • door middel van rechtstreekse aflevering op uw mailserver via een directe verwijzing door een MX-Record of via Relay.
  • via SMTP-Batch waarbij alle email adressen bij elkaar verzameld worden in een zogenaamde batch. Deze batch wordt opgehaald door uw mailserver.

Vervolgens zorgt uw eigen mailserver dan voor het verdelen en bezorgen van de email naar de juiste mailbox(en) op uw server. Ook hier kan Kit D-Zine in praktisch alle gevallen voorzien in een juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

Advies en installatie?
Bestaat de behoefte voor een eigen mailserver of zit u met een email vraagstuk waar u het antwoord niet op weet. Kit D-Zine kan u adviseren maar ook uw eigen mailserver leveren en installeren.

Heeft u hulp nodig of advies over een passende oplossing, neem dan gerust even contact met ons op.